Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät

Verkkoonkytkettävät aurinkojärjestelmät

Tarjoamme korkealaatuisia, korkean hyötysuhteen omaavia aurinkopaneeleja johtavilta kansainvälisiltä valmistajilta, mm. JASolar monikidepaneeleja, joiden nimellisteho on 270 W. Paneelin junction boxit ovat IP67-luokiteltuja ja johtimet varust­ettu  MC-4  liittimillä. Paneelilla on laajat  IEC- UL-, CE- ja CEC-hyväksynnät, sekä valmistajalla IS09001 ja ISOl 4001 laatu­ ja ympäristösertifikaatit. Toimittamillemme monikidepanee­ leille myönnetään perinteisen tuotetakuun lisäksi vähintään 25 vuoden tehontuottotakuu. Valmistusvirhetakuu on voimassa vähintään 10 vuotta.

lnvertterit

Tarjoamme inverttereiksi laadukkaita ABB UNO ja TRIO sekä FRONIUS Symo aurinkoinverttereitä.lnverttereissä on integroitu DC-eroituskytkin. Lisäksi inverttereissä on varisto­ rein toteutettu tyypin II ylijännitesuojaus. lnvertterit ovat IP65-suojattuja ja niillä on erityisen korkea hyötysuhde, jopa 98%. lnverttereihin on saatavilla monipuoliset kommunikoin­ tirajapinnat ja -työkalut monitorointia ja tuotannon visuali­ sointia varten. lnvertterit on valmistettu laatu- ja ympäristös­ tandardien vaatimusten mukaan (IS09001-2008, IS014001). lnverttereille myönnetään 5 vuoden takuu.

Asennus/myynti

MJR-SÄHKÖ Oy on virallinen GreenEnergy Finland Oy:n jälleenmyyjä. Meidän kautta onnistuu kartoitus, myynti ja asennus.

GEF VisionTM tuotannonseurantajärjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmään voidaan liittää älykäs GEF VisionT M - tuotannonseurantajärjestelmä, joka auttaa seuraamaan aurin­koenergian tuotantoa ja ohjaamaan kulutusta vastaavasti. Tuotannonseurantajärjestelmä on suomenkielinen, myös mobiilisovelluksena. Se on saatavana myös muilla kielillä ja muokatulla visuaalisella ilmeellä.

Kiinnitysjärjestelmät

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmiin laadukkaat  GEF - kiinnitysjärjestelmät. Valikoimasta löytyy kiinnitysratkaisut jokaiselle kattotyypille (harja- ja tasakatot eri materiaaleista) sekä maalle asennettaviin voimaloihin ja seinäkiinnityksiin. Kiinnitysjärjestelmille myönnetään 1O vuoden takuu.

Aurinkopaneelien hyödyt:

  • Alkuinvestoinnin jälkeen ilmaista energiaa vuosikymmeniksi
  • Tuotteilla erittäin pitkät takuut.
  • Äänetön ja saasteeton
  • Laajennettavissa helposti
  • Soveltuu kaikille kattotyypeille

Huom!

Työnosuuden voi hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Työnosuus omakotitaloon noin 2000€ josta vuonna 2018 saa -50% kotitalousvähennyksen.

Yritykset voivat hakea uusiutuvan energian tukea, jopa 25% investointikustannuksista.

Meidän kautta Op-Rahoitus.

 Täytä yhteydenottolomake ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!